'Şenol Güneş anlaşılamadı'

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın açılış maçında Türkiye'nin Roma'ya 3-0 mağlup olması Avrupa basınında geniş yankı buldu. A Milli Takım'ın beklentilerden uzak bir performans sergilediği vurgulanırken dikkat çeken manşetler ortaya çıktı.

'Şenol Güneş anlaşılamadı'
12 Haziran 2021 - 14:25
EURO 2020 açılış maçında İtalya'nın Türkiye karşısında elde ettiği 3-0'lık galibiyet, Avrupa basınında geniş yer buldu. Milli Takım'ın performansı, Şenol Güneş ve oyuncular hakkında dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

'Hak edilmiş zafer'

Almanya'nın Bild gazetesi;" İtalya, Türkiye’yi 3-0 yenerek harika bir başlangıç yaptı. Avrupa Şampiyonası’nda hak edilmiş bir zafer oldu." şeklinde maçı manşetine taşıdı.

'Mavi gösteri'

İtalya'nın önemli gazetelerinden La Gazetta Dello Sport ise galibiyeti, "Mavi gösteri" ifadeleriyle duyurdu. Merih Demiral’in kendi kalesine attığı golün ardından Immobile ve Insigne ile sahadan 3-0 galip ayrıldığına vurgu yaptı.



'Güneş pek anlaşılamadı'

Corriere dello Sport'ta Şenol Güneş eleştirisi yer aldı. "Yaşasın İtalya" manşetiyle haber sunulurken "Şenol Güneş, bu açılış maçı için tam olarak ne hazırlamış pek anlaşılamadı. Takımın maç öncesinde orta sahada kenetlenmesi, sahaya yansımadı" şeklinde yorum yapıldı.



'İtalya için mükemmel gece'

İngiliz basınından BBC Sports ise İtalya'nın savunmasına dikkat çekti. "İtalya için saha içi ve dışında mükemmel gece" ifaderleriyle mücaleyi okuyucularına aktaran gazete, maçın açılışında ünlü tenor Andrea Bocelli’nin İtalyan operası Nessun Dorma’yı seslendirmesine atıfta bulunarak, İtalya’nın savunma bloğuna övgüde bulundu
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum