Şenol Güneş: Aziz Yıldırım'la görüştük

Süper Lig’de üst üste ikinci kez şampiyon olan Şenol Güneş, sezonu değerlendirdi. Birçok konuda görüş bildiren tecrübeli teknik adam, Aziz Yıldırım hakkında da açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş: Aziz Yıldırım'la görüştük
01 Haziran 2017 - 10:08 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 10:18

Süper Lig’de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek üst üste ikinci kez şampiyon olan Şenol Güneş, Hürriyet’e açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş yaptığı açıklamalarda sezonu ve şampiyonluğu değerlendirirken Fenerbahçe ile oluşan rekabetin dostane bir şekilde olması gerektiğini ifade etti. 

Şenol Güneş, “Bir gün Fenerbahçe’den teklif gelse ne olur? Olmaz... Oradan da böyle bir şey gelmez bana. Geçmişte teklif olmuştu. Ali Şen aramıştı. Beraber milli takımda çalışmıştık. Şimdi olmaz ya, olmaz.. Fenerbahçe için de benim için de olmaz. Geçmişte teklif oldu ama olmadı gitmedik. Aziz Yıldırım ile daha önce görüştük” ifadelerini kullandı.

“BENİ TEBRİK ETTİ”

Türkiye’de rekabetin dostluk çerçevesi içerisinde olması gerektiğini belirten Güneş, “Ben Obradovic’i tebrik ettim. Aziz bey de şahsıma şampiyonluğumuz için tebrik yazısı gönderdi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum