İlklerin hocası Aykut Kocaman

Tecrübeli teknik adam, lig üçüncülüğü, Avrupa kupalarına katılım ve Türkiye Kupası finalinin ardından Türkiye Kupası’nı kazanarak Atiker Konyaspor’a bir ilk daha yaşattı.

İlklerin hocası Aykut Kocaman
01 Haziran 2017 - 10:06

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının başında bir ilke daha imza attı ve yeşil-beyazlıların müzesine tarihinin ilk Türkiye Kupası’nı taşıdı.

20114 yılının kasım ayında Konyaspor’un başına geçen tecrübeli teknik adam bugüne kadar yeşil-beyazlı takıma tarihinde ilk kez lig üçüncülüğü, Avrupa kupalarına katılım, Türkiye Kupası finali ve Türkiye Kupası sevinci yaşattı.

Bu sezonun başında, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Atiker Konyaspor UEFA Avrupa Ligi’nde H Grubu’nda mücadele etmiş, 6 karşılaşmada 5 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 1 puanla organizasyona veda etmişti.

UEFA AVRUPA LİGİ’NDE

Atiker Konyaspor, 2016-2017 sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak gelecek yıl da Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandı. Yeşil-beyazlılar, 2017-2018 sezonunda, Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte ülkemizi yine UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek.

Öte yandan, bir hafta içinde resmi açıklamanın yapılması ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’nin başına geçmesi bekleniyor. Bilindiği gibi, Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon için daha önce de sarı-lacivertli takımın başında bulunan ve önemli başarılara imza atan tecrübeli teknik adamla anlaşmış, taraflar sezon bitene kadar açıklama yapmama kararı almıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum