Şenol Güneş çok istedi, transferde mutlu son yakın!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in hem savunma hem de ofansa katkı sağlayacak orta saha futbolcusunu buldu. Siyah-beyazlı ekibin kurmayları, yıldız futbolcu ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Şenol Güneş çok istedi, transferde mutlu son yakın!
12 Temmuz 2023 - 10:10
Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-beyazlı ekip, listesine aldığı yıldız futbolcu ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş’ta savunmanın ön bölgesine aranan çok yönlü orta saha belli oldu. Siyah-beyazlılar, Fransa’nın Lens takımında forma giyen Jean Onana’ya talip oldu, futbolcuyla her konuda anlaştı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, hem savunmaya yardımcı olacak, gerektiğinde de takımı hücuma kaldırabilecek bir orta saha istediğini belirtirken, bu ismin Kamerunlu Onana olduğu dile getirildi. Güneş’in onay verdiği futbolcu için hemen çalışmalara başlayan siyah-beyazlılar, ilk olarak 23 yaşındaki oyuncuyla el sıkıştı.

Bunun sonrasında kulübün kapısını çalan Kartal, 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcuya talip olduklarını iletti. Beşiktaş Yönetimi, genç ön libero için öncelikli olarak kiralık teklifini iletti. Ancak Lens, kiralığa yanaşmadı. Geçen sezon 21 lig maçında sadece 818 dakika süre alan oyuncuyu bonservisi karşılığında satmak isteyen Fransızlar, siyah-beyazlıları satın almaya zorladığı vurgulandı.

Beşiktaş’ın bu transfer konusunda önemli bir yol kat ettiği, satın alma opsiyonuyla kiralayabileceği dile getirildi. Lens, Onana’yı geçen sezon başında Bordeaux’tan 4 milyon euroya transfer etmişti.

Kartal’ın yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen, ancak takımla birlikte Almanya kampında yer alan Javi Montero’ya Polonya’dan talip çıktı. TVP Sport’un haberine göre; Legia Varşova’nın siyah-beyazlıların İspanyol stoperini satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği vurgulandı. Siyah-beyazlıların bu transfere izin verebileceği vurgulandı.(Milliyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum