Şenol Güneş Gökhan Töre'yi idmandan gönderdi

Beşiktaş'ın 21 yaşaltı takımıyla yaptığı antrenman maçında oyuncularını sürekli olarak sert biçimde uyaran teknik direktör Güneş, Gökhan Töre'ye sinirli bir şekilde oyundan çıkmasını söyledi. Töre de çıkarken sinirlendi ve söylenerek sahadan uzaklaştı.

Şenol Güneş Gökhan Töre'yi idmandan gönderdi
13 Ekim 2018 - 16:17 - Güncelleme: 14 Ekim 2018 - 14:54

Beşiktaş'ın bugün 21 yaşaltı takımıyla yaptığı antrenman maçında oyuncularını sürekli olarak sert biçimde uyaran Şenol Güneş, Gökhan Töre'ye sinirli bir şekilde oyundan çıkmasını söyledi.

Töre de çıkarken sinirlendi ve söylenerek sahadan uzaklaştı.

Göztepe maçının hazırlıkları devam etti

Öte yandan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 9. Haftası'nda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana milli takımlarda bulunan Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Atiba Hutchinson, Cyle Larin, Domagoj Vida, Gary Medel, Enzo Rocco, Pepe, Ryan Babel, Güven Yalçın, Utku Yuvakuran ve Dorukhan Toköz katılmadı.

Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon ve streching çalışması ile başladı. U-21 takımı ile karma çift devreli antrenman maçı oynandı ve maç 2-2 berabere sona erdi.

Öte yandan, Beşiktaş'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Birleşmiş Milletler ve WALD (Dünya Yerel Yönetim ve Demokrası Vakfı) işbirliği ile özel konukları vardı. Konuklar, teknik direktör Şenol Güneş'e plaket takdim ettiler, antrenmanı izlediler ve oyuncularımızla antrenman sonrası hatıra fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş, yarın izin yapacak ve hazırlıklarına 15 Ekim Pazartesi günü saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum