Şenol Güneş'ten kadro ve grup değerlendirmesi

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galler ile oynayacağımız maç öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Şenol Güneş'ten kadro ve grup değerlendirmesi
16 Haziran 2021 - 00:43
Bakü'de oynanacak maç hakkında açıklamalarda bulunan Güneş, ''Buradaki misafirperverlikten ve ev sahibi olduğumuz duygusunu hissettiren kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Stat çok güzel. İlk maç skor ve oyun açısından olumsuzdu. Şimdi güzel bir oyun ve sonuç bekliyoruz.'' diye konuştu.

Grup hakkında da konuşan tecrübeli teknik direktör, ''Grup maçlarına çok hızlı başlayıp düşüş gösteren de olabilir, 3 maçı da alabilen de olabilir. Ayrıca yavaş başlayıp sonrasında iyi sonuçlar da alan var. Hatta Danimarka'nın tatilden gelip şampiyon olma hikayesi var. Çok hızlı başlayıp, mükemmel oynayıp gruptan çıkan ama hemen elenen takımlar var. Geçen turnuvada Portekiz gruptan çıkarken zorlandı ama şampiyon oldu.'' dedi.

Kadroda değişiklikler olacak mı?

Kadro hakkında da açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, ''Kaan ve Cengiz'i ikinci yarıda oyuna sürdüm, tartışmaya gerek yok. Ozan Kabak için de bir şey diyemiyorum. Aynı kadroyla da çıkabilirim maça. Oynayanın görevini iyi yapması, oynamayanın da hazır olması gerekiyor. Saha sonuçları olumsuz olduğunda bu tip değişiklikler olabilir. Kendi adıma oyunlarda beklediğimizi bulamadığımızı söyleyebilirim. O maçın psikolojik baskısı, ambiyansı farklıydı. Antrenmanlarda olumlu farklılıkları gördüm. Daha iyi durumda takımımız'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum