Şenol Güneş'ten maç sonu itirafı

EURO 2020 A Grubu'ndaki ikinci maçında Galler'e 2-0 mağlup olan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten maç sonu itirafı
16 Haziran 2021 - 23:46 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 00:51
A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Galler'e kaybedilen 2-0'lık maçın ardından konuştu.

EURO 2020'ye iyi başlamadıklarını söyleyen Güneş, ''2 maçta 0 puan hiç iyi değil. Buraya hayallerle geldik. Galler maçına da kötü başladık, toparladık, pozisyon bulurken sürpriz bir gol yedik. Olumsuz etkilendik.  İkinci yarı oyuna ortak olduk ama rakibe fırsatlar verdik. Fazla top kaybettik.'' diyerek sözlerine başladı.

'Yeneceğimizi düşünüyorduk'

Beklentilerin altında kaldıklarını belitten Şenol Güneş, ''Baya olumsuz duruma düştük. Keşke kazanabilseydik. Olumsuz durum var. Galler'i yenebileceğimizi düşünüyorduk. Şu an işimizi zora soktuk. Top kayıplarımız fazla oldu. Alanı çok büyütünce de rakibe oynama şansı verdik. Oyun olarak beklediğimizin altında oynadık ama daha neticeli çıkabilirdik buradan. Üzgünüz.'' şeklinde konuştu.

'Berabere de kalamadık'

Averaj olarak da kötü bir duruma düştüğümüzü belirten tecrübeli teknik adam, ''İtalya maçının şoku, bu maçta da devam etti. Bu turnuva önemliydi. Daha iyi oynayarak çıkmamız gerekiyordu. Galler büyük avantaj yakaladı. Kazanmayı düşünürken, berabere de kalamadık. Son maç öncesi averaj da diğer takımlara göre kötü gözüküyor.'' sözlerini kullandı.

Sorumluluğu üzerine alan Şenol Güneş, ''Sorumlusu benim! Oyuncular kendi görevlerinden sorumlu. Skor iyi değilse, sorumlu benim. Merih, Kaan, Çağlar hepsi iyi oyuncu. Bir şey söylerken konuyu kendi istediğiniz yere getirirseniz, bir anlamı kalmaz.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum