Şenol Güneş'ten şampiyonluk açıklamaları

Gaziantepspor'u mağlup eden Beşiktaş şampiyonluğa ulaşırken teknik direktör Şenol Güneş, müthiş başarıyı değerlendirdi.

Şenol Güneş'ten şampiyonluk açıklamaları
28 Mayıs 2017 - 21:01

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş, üst üste ikinci toplamda da 15. şampiyonluğunu alırken teknik direktör Şenol Güneş, değerlendirmelerde bulundu. İşte tecrübeli teknik adamın yorumları...

"SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

"Çok zorlu maçlar oynadık. Uzun bir yarıştan geldik. Lig, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Türkiye Kupası. Çok zorlu süreçlerden geldik. En rahatlayacağımız dönemde Avrupa'da Lyon'a çok kritik bir maç kaybettik. Özellikle başkan ve yönetim kurulu olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Ancak başta müthiş bir karakter koyan, alın terini döken oyuncu grubunu tebrik ediyorum. Türkiye'nin her tarafından sahaya dolduran bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu camia bu şampiyonluğu hak etti. Ben de onlardan bir parçayım. Bir gölün bir damlasıyım. Teşekkür ediyorum."

"HEDEFİMİZ GÜZEL FUTBOLLA ŞAMPİYONLUK"

"Bu takımın hedefi güzel futbolla şampiyonluk. Sadece şampiyon olcaz derseniz baskı görürseniz. Haksız eleştiriler aldık ve oyuncularımız etkilendi. Bu sadece bizim için değil her takım için geçerli. Şampiyonluk hedefi koymak, onların yaratıcı ve güzel futbollarını etkiliyor."

"GELECEĞİMLE İLGİLİ SONRA KONUŞACAĞIM"

"Hâlâ bir maçımız var. Bize görev verildi, yarın verilmez. Geleceğimle ilgili konuşacak bir şeyim yok. Başkanla ve yönetimle aramız iyi. Abi kardeş gibiyiz ancak insanlık ilişkilerimiz görevimizden farklı boyutlara gitse dahi burada bir görevimiz var."

"TARAFTARLARIMIZ EN İYİSİNE LAYIK"

"Taraftarlar en iyisine layık. Olağanüstü katkılarının karşılığını onlara verdiğimiz için çok mutluyuz. Ölümlü marşlar olmadan, göz yaşı olmadan kutlasınlar. Mutlu olsunlar."

YORUMLAR

  • 0 Yorum