Sergen Yalçın: ''Sanırım kafalar başka yerde''

Sergen Yalçın, Antalyaspor yenilgisinin ardından yine açık sözlü ifadeler kullandı ve bazı oyuncularının beklentilerini karşılayamadığını söyledi.

Sergen Yalçın: ''Sanırım kafalar başka yerde''
13 Haziran 2020 - 21:40

Korona virüs arasından sonra Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın Antalyaspor maçının ardından ilginç açıklamalarda bulundu. Açık sözlülüğü ile tanınan Sergen Yalçın, kendi takımıını eleştirirken 'Sanırım 3 aylık süreçte kafalar başka yere gitmiş' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'a geldikten sonra takımı gözle görülür bir şekilde toparlayan Sergen Yalçın, Antalyaspor yenilgisinin ardından 'Beklenti içerisinde olduğumuz bazı oyuncular çok ciddi konsantrasyon sorunu vardı. Bunu kabul edemiyorum. 3 aylık süreç sanırım kafaları başka bir yere götürmüş' eleştirisinde bulundu.

''Önümüzdeki haftalar oyuncular için test olacak''

Gelecek 7 haftanın, oyuncularla ilgili karar vermeleri açısından da önemli olduğunu söyleyen Yalçın, 'Kalan 7 hafta futbolcular için bir test olacak. Önümüzü göreceğiz. Oyuncularımız için karar vereceğiz. Önümüzdeki sezonun planlamasını yavaş yavaş yapmak zorundayız' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Antalyaspor yenilgisiyle Sergen Yalçın döneminde ilk kez bir iç saha Süper Lig maçını kaybetmiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum