Sergio Ramos'tan Morata açıklaması

Real Madrid'de beklediği sayıda forma şansını bulamayan Alvaro Morata’nın takımdan ayrılacak olmasına kaptan Sergio Ramos’tan yorum geldi.

Sergio Ramos'tan Morata açıklaması
13 Haziran 2017 - 12:58

Hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de La Liga'yı kazanarak duble yapan Real Madrid'de takımdan ayrılması gündemde olan Alvaro Morata için kaptan Sergio Ramos açıklamalarda bulundu. İspanyol forvetin çok önemli bir yetenek olduğunun altını çizen tecrübeli oyuncu, Morata’yı kaybetmenin üzücü olacağını söyledi.

“ÇOK ÜZÜCÜ"

Kaptanı olarak Alvaro Morata’nın takımdan ayrılmasına üzüldüğünü belirten Ramos, “Bu bana kalmış bir karar değil. Ancak onun ayrılmasına çok üzüldüğümü belirtmeliyim. O çok yetenekli bir futbolcu. Kendisine kariyeri için başarılar diliyorum” dedi.

ZIDANE OYNATMADI

Real Madrid’de bu sezon kötü bir performans göstermese de Benzema’nın ardında kalan ve Zidane'ın gözüne tam anlamıyla giremeyen Morata, Manchester United’a transfer olmaya hazırlanıyor. 60 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında United’ın yolunu tutması bekleyen İspanyol milli futbolcu, çıktığı 40 maçta 20 gol atıp 5 de asist yapmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum