Kocaman dönemi testlerle başlıyor

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesiyle birlikte fizik ve performans testleri tekrardan oyunculara uygulanacak.

Kocaman dönemi testlerle başlıyor
13 Haziran 2017 - 13:06

İki sezondur Vitor Pereira ve Dirk Advocaat’la sezon öncesi testlerden ve performans takibinden uzak sezona hazırlanan Fenerbahçe’de Kocaman’la birlikte tekrardan bilimsel yollara dönüş yapılacak.

YENİ DÜZEN

Fenerbahçe’nin her konuda anlaşma sağlanan Kocaman’ı açıklamasından sonra Samandıra’da yepyeni bir yapılanmaya gidilecek. Geçmiş dönemde Aykut Kocaman’la başlayan veri takip ve analiz yöntemleri Ersun Yanal ve İsmail Kartal’la devam etmişti.


Oyuncuların sezon başındaki vücut ölçüleri, dengeleri, performans verileri gibi detayları takip eden ve arşivleyen Kocaman, iki sezondur yapılmayan testlere ikinci döneminde tekrardan başlayacak.

PROGRAM HAZIRLAYACAK

Kocaman, Haziran sonunda top başı yapacak olan takıma testleri uygulayarak hedef odaklı program uygulayacak. Oyuncularının açıklarına göre program hazırlayacak olan Kocaman, Topuk Yaylası’nda eksik üzerine gidilerek en üst düzeyde hazırlık sağlayacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum