Seri'den Barcelona itirafı

Barcelona’ya transferi gerçekleşmeyen Niceli futbolcu Jean Michel Seri, takımdan ayrılamamasının perde arkasını anlattı.

Seri'den Barcelona itirafı
29 Ağustos 2017 - 12:01

Kadrosunda Wesley Sneijder ve Mario Baloteli gibi yıldızları olan Nice’ten Barça’ya gitmek için ayrılmak isteyen Seri, kulübünde memnun olmadığını açıkladı.

“Hayalimi çaldılar”

Nice’te forma giyen yıldız orta saha oyuncusu Jean Michel Seri, Barcelona’ya transfer olamamasının kendisini futboldan uzaklaştırdığını açıkladı. Takımının bu haftaki maçında sahaya çıkmayı reddettiğini belirten Seri, “Maça çıkmadım çünkü şu anda kafamda futbol yok” diye konuştu. Barça’ya transferi Nice tarafından engellenen futbolcu, “Bu çok korkunç bir durum. Para için gitmek istediğim bir yerden bahsetmiyoruz. Barcelona benim çocukluk hayalimdi” dedi.

“Yönetimle görüştüm”

Bu transferin yatmasının kendisi için çok büyük bir sürpriz olduğunun altını çizen Seri, “Nice yöneticileri ile bir saat görüştüm ve evime mutlu gittim. Ertesi gün transferin olmadığını haberlerden öğrendim” diye konuştu. Bu konuyu görüşmek için sinirli bir biçimde kulübe gittiğini de anlatan futbolcu, “Oraya çok sinirli gittim ve patladım. Yöneticiler bana hiçbir şey söyleyemediler. Yüzüme dahi bakamıyorlardı” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum