Simon Kjaer'in yerine Leonardo Bonucci

Simon Kjaer’le uzun zamandır ilgilenen Milano temsilcisi, sürpriz bir hamle ile ezeli rakibinden Leonardo Bonucci’yi kadrosuna kattı.

Simon Kjaer'in yerine Leonardo Bonucci
15 Temmuz 2017 - 09:48

Simon Kjaer’in kadrosuna katmak için menajerler vasıtasıyla yoğun mesai harcayan Milan, sürpriz bir girişimle 40 milyon euro karşılığında Leonardo Bonucci’yi kadrosuna kattı.

Bonucci’nin kırmızı-siyahlı formayı giyecek olması, Fenerbahçe’nin planlarına da yansıdı. Simon Kjaer’i Milan’a satmak isteyen ve transferde buna göre adım atan sarı-lacivertliler, transferin gerçekleşmesiyle birlikte alternatif senaryolara yöneldi.

 

“AVRUPA’NIN DEVLERİNDE OYNAMAK İSTİYOR”

Simon Kjaer’in geleceği merak konusu olurken, oyuncunun menajeri Mikkel Beck, Kjaer’in Fenerbahçe’den gidebileceğini belirtti.

Mikkel Beck, “Kjaer'in Fransa'ya dönmesi de olasıdır. Fenerbahçe şu an takımı güçlendiriyor. Dolayısıyla acele etmiyor, sakin davranıyoruz. Yaz dönemi uzun. Bakalım neler olacak. Kjaer transferin gözde isimlerinden olsa da kontratının sürmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye tabiyiz. Kjaer, Fenerbahçe'de mutlu ama elbette Avrupa'nın büyük takımlarında da forma giymek istiyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum