Wesley Sneijder'in veda sözleri ve yeni rotası

Galatasaray’da yol ayrımına gelen Wesley Sneijder, Türkiye’den ayrılırken kısa bir veda açıklaması yaptı.

Wesley Sneijder'in veda sözleri ve yeni rotası
15 Temmuz 2017 - 10:14 - Güncelleme: 15 Temmuz 2017 - 10:16

Galatasaray’daki sözleşmesini alacaklarına karşılık feshederek takımdan ayrılan Wesley Sneijder, Türkiye’den ayrılmadan önce havalimanında kısa bir veda açıklaması yaptı.

Galatasaray’da problem yaşadığını belirten oyuncu, “Bunlar üzerine konuşmaya artık gerek yok. Buradan gidiyorum” ifadelerini kullandı.

Igor Tudor hakkında konuşan yıldız oyuncu, “Her teknik direktörün seçimleri vardır. Tudor da tercihini benim gitmem şekilde kullandı. Buna Saygı duyuyorum” açıklamasında bulundu.

Belhanda’ya 10 numaraya verilmesini değerlendiren Sneijder, “10 numaralı formanın Belhanda'ya verilmesi Tudor'un tercihiydi. Belhanda çok kaliteli bir futbolcu" değerlendirmesinde bulundu.

Unutamadığı an sorulan Hollandalı futbolcu, “Benim Galatasaray kariyerimde birçok anım var. 'Juventus maçında attığım gol en iyisiydi' diye ayıramam. Galatasaray'da önemli başarılar yaşadık, kupalar kazandık. Şu an gelecekle ilgili bir planım yok" diyerek sözlerini tamamladı.

 

PLANIM YOK DEDİ AMA…

Halen yüksek bir lig seviyesinde futbol oynamak isteyen Wesley Sneijder, bu sebeble MLS takımlarından LA Galaxy’nin teklifini veto etmiş durumda. Guido Albers, oyuncunun rotasını günler öncesinden belli etmişti.

Menajer Alber, “Wesley Sampdoria’yı istiyor. Şu an diğer opsiyonlara oranla ilk tercihi Sampdoria” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum