Sinan Gümüş kararını verdi

Galatasaray’ın son maçlarda takıma yaptığı katkılarla gündeme gelen Sinan Gümüş, sarı-kırmızılı ekipteki geleceğine karar verdi.

Sinan Gümüş kararını verdi
31 Mayıs 2017 - 12:32

Galatasaray’da bir yandan dış transfer için çalışmalar sürerken, bir yandan da sarı-kırmızılı takımdaki futbolcuların durumu merak konusu. 2014 yılından bu yana Galatasaray forması giyen ve 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi süren Sinan Gümüş’ün de kariyeri ile ilgili karar verdiği öğrenildi. Kararının ayrılık olduğu öne sürülen Sinan'ın, son maçlardaki artan performansı 'vitrin' performansı olarak değerlendirildi.

Yakın çevresine Galatasaray'da yaşadıklarından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Sinan Gümüş, iki yıllık sözleşmesine rağmen takımdan 'severek ayrılmak' istiyor.

“YENİ DENEYİMLER YAŞAMAK İSTİYORUM”

Yakın çevresine Galatasaray'da geçirdiği 3 yıldan çok şeyler öğrendiğini anlatan Sinan, "Galatasaray benim yuvam. Ancak yeni deneyimler yaşamak için yuvamdan ayrılmak istiyorum" dedi.

İTALYA’DAN DA TALİPLERİ VAR

İlk 11’de başladığı son 3 maçta takımına 3 gollük katkı yapan genç futbolcunun ayrılık kararının, sezon başında yapılmasına söz verilen ancak yapılmayan 500 bin Euro'luk zam ile ilgisi olmadığı öğrenildi. Kariyerinde yeni maceralar yaşamak isteyen Sinan'ın talipleri arasında bazı İtalyan kulüpleri ve Benfica.

YORUMLAR

  • 0 Yorum