Emre Mor'a Fransa'dan dev talip

Dortmund forması giyen Emre Mor'u Fransız devi PSG istiyor.

Emre Mor'a Fransa'dan dev talip
31 Mayıs 2017 - 11:49

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar ve teknik direktör Thomas Tuchel'in yardımcısı  Schleifer Schrey ile yaşadığı kötü olaylar sebebiyle Dortmund'da forma şansı bulamayan Emre Mor'u Paris Saint-Germain istedi. 

1 YILLIĞINA KİRALAMAK İSTİYORLAR

Hürriyet'in haberine göre bu sezon şampiyonluğu Monaco'ya kaptıran ve Şampiyonlar Ligi'nde dramatik bir şekilde Barcelona'ya elenen PSG, gelecek sezon iddialı ve geniş bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Borussia Dortmund'dan öncelikle gol kralı Pierre-Emerick Aubameyang'ı transfer etmek isteyen Fransız devi, Emre Mor'u da satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak istiyor. 

EMRE İLE DERİNLİK SAĞLANACAK

Önceki sezonlarda kanatlara gerçekleştirdiği Lucas Moura, Javier Pastore ve Jese transferlerinden istediği verimi alamayan Paris ekibi, devre arasında Wolfsburg'tan Julian Draxler'i kadrosuna dahil etmişti. Ayrıca takıma derinlik kazandırmak isteyen PSG, Emre Mor'u da kiralık olarak gündemine aldı. 

DORTMUND KADRODA TUTMAK İSTİYOR

Ancak Thomas Tuchel'in dün görevine son veren Borussia Dortmund'un Emre Mor'un kalmasını istediği ve önümüzdeki sezon oyuncudan faydalanmayı beklediği belirtildi. 

19 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Dortmund formasıyla 6'sı ilk 11 olmak üzere 19 maça çıkan Emre 676 dakika süre alırken 1 gol atıp 2 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum