Sinan Gümüş'le ilgilenmiyoruz

Portekiz kulübü, menajeri Ersin Akan’ın, “Benfica Sinan’ı çok beğendi. Sinan gitmek istiyor” dediği Galatasaraylı futbolcu ile ilgilenmediğini resmi internet sitesinden duyurdu.

Sinan Gümüş'le ilgilenmiyoruz
07 Haziran 2017 - 15:09

Galatasaray’da heyecan yaratan Sinan Gümüş’ün Benfica’ya transferi haberine Portekiz kulübünden yalanlama geldi.

Sarı-kırmızılı takımın 23 yaşındaki futbolcusu ile ilgili olarak menajeri Ersin Akan önemli açıklamalar yapmış, transfer için, “Kimse Galatasaray’ı bırakıp gidiyor diye düşünmesin. Bu çalışma sezon içinde yapıldı. Sinan’ın oynamadığı dönemde kulüp ile görüştük. O dönemde ‘bize şu kadar para getirirseniz (3.5 milyon euro) transfere okey veririz’ dediler. Biz de çalışma başlattık. Benfica ile görüştük. Onlar Sinan’ı çok beğendi ve Galatasaray bonservisi verebileceğini söyledi” demişti.


Genç yıldızın kendisini daha da geliştirmeyi hedeflediğini ve Benfica ile Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı istediğini vurgulayan menajer Ersin Akan, “Niyeti para olsa, sözleşmesinde iyileştirme talep ederdik. Ancak o kendini geliştirmek amacında” yorumunu yapmıştı.

Haber Portekiz basınında da yer alırken, Benfica Kulübü bugün resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı ve Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş’le transferi konusunda bir ilgilerinin olmadığını vurguladı. Kulüp, Benfica’nın Sinan Gümüş’e talip olduğu yolundaki haberlere itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum