Sir Alex Ferguson'un en büyük korkusu...

Sir Alex Ferguson'un hayatını anlatacak olan 'Sir Alex Ferguson: Never Give In' belgesel için efsane teknik direktörden itiraflar geldi.

Sir Alex Ferguson'un en büyük korkusu...
18 Şubat 2021 - 01:07 - Güncelleme: 18 Şubat 2021 - 01:55
Efsane teknik direktör Sir Alex Ferguson'un hayatını konu alacak olan ''Sir Alex Ferguson: Never Give In'' 29 Mayıs'ta Amazon Prime'da görücüye çıkacak. Bu belgeseli merakla beklerken detaylar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Sir Alex Ferguson: Never Give In belgeseli İskoç teknik direktörün hem saha içi hem de saha dışı hayatını anlatacak. Belgeselde Alex Ferguson'un 2018'de geçirdiği beyin kanaması ve ardından yapılan ameliyata da yer verileceği belirtildi.

''Hafızamı kaybetmekten korktum''

Ferguson, 2018'in Mayıs ayında beyin kanaması geçirmiş ve ardından ameliyata alınmıştı. Efsane teknik direktör, tüm sevenlerini çok korkuturken ameliyat başarılı geçmişti. Sir Alex Ferguson, belgeselde de gösterilecek o anlar hakkında ''Beyin kanaması geçirdiğimde hafızamı kaybetmekten çok korktum. Hafızamı kaybetmek en büyük korkum.'' ifadelerini kullandı.

Belgeseli hakkında konuşan Ferguson, ''Bu filmi yapmak beni hayatımdaki iyi ve kötü anlara götürdü. Filmi oğlum Jason'un çekmesi daha dürüst ve samimi bir anlatım sağladı.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum