Sivasspor - Karabağ muhtemel 11'ler

Sivasspor, Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında Karabağ ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Sivasspor - Karabağ muhtemel 11'ler
05 Kasım 2020 - 01:22 - Güncelleme: 05 Kasım 2020 - 04:33
UEFA Avrupa Ligi gruplarının üçüncü maçında Sivasspor ile Karabağ karşı karşıya gelecek. 

Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İsviçreli hakem Sandro Scharer yönetecek. Mücadele saat 20:55'ten itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Mutemel 11'ler

Sivasspor: Samassa; Goiano, Caner, Camara, Ziya; Cofie, Hakan Arslan; Yasin, Fajr, Gradel; Yatabare

Karabağ: Medvedev, Andrade, Kwabena, Matic, Balayev, İbrahimli, Ozobic, Bayramov, Caferquliyev, Hüseynov, Medina
Takımların son durumu

Ligde 7 maçta 12 puan toplayarak maç eksiğiyle liderin yalnızca 3 puan gerisinde bulunan Karabağ, Avrupa Ligi'ne istediği başlangıcı yapamadı. Azerbaycan ekibi, Maccabi'ye 1-0 ve Villarreal'e 3-1 mağlup olarak 2'de 0 yaptı.

Villarreal dönüşü sürpriz kayıp

Süper Lig'de geçen sezona damga vuran Yiğidolar, bu sene kötü başlangıca rağmen üst üste aldığı puanlarla yeniden çıkışa geçti. Sonrasında Villarreal'i deplasmanda çok zorlamasına rağmen sahadan 5-3'lük mağlubiyetle ayrılan Sivasspor'un kötü serisi başladı. Çaykur Rizespor, Maccabi yenilgilerinin ardından Hatayspor ile de 1-1 berabere kalmaktan kurtulamadılar. Sivas ekibi, 4 maçlık galibiyet hasretine Karabağ karşısında son vermeye çalışacak.

İlk randevu

Sivasspor ile Maccabi Tel Aviv, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşacak. Avrupa kupaları tarihinde 35 farklı ülkenin takımına rakip olan Karabağ, bir Türk takımıyla ilk kez eşleşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum