Slavia Prag - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Slavia Prag ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Slavia Prag - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
24 Şubat 2022 - 03:39 - Güncelleme: 24 Şubat 2022 - 06:20
UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında Slavia Prag ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 

Eden Arena'da oynanacak karşılaşmayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Mücadele saat 23:00'dan itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Slavia Prag
: Mandous, Holes, Ousou, Sevcik, Hromada, Lingr, Jurasek, Bah, Olayinka, Tecl, Schranz

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Kim Min Jae, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Tufan, Sosa, Pelkas, Osayi, Mert Hakan, Valencia

Ligde nefes aldı

Süper Lig'de üs tüste kayıplar yaşayan ve Türkiye Kupası'na da veda eden Fenerbahçe, ligde Giresunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve biraz olsun nefes aldı. Ayrıca Altay Bayındır'ın aylar sonra yeniden kaledeki yerini alması da taraftarların içini rahatlattı. Sonrasında Hatayspor'u da 2 golle geçtiler ve morallendiler. Avrupa Ligi'nde Antwerp, Eintracht Frankfurt ve Olympiakos'un yer aldığı grupta 6 puanla üçüncü sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, Avrupa'da yoluna devam edebilmesi için Slavia Prag'ı deplasmanda mağlup etmesi gerekiyor.

Liginde lider ama...

Çekya Ligi'nde 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Slavia Prag'ın son dönemde çok formda olduğunu söyleyemeyiz. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında puan kaybı bile yaşamayan Prag ekibi, son 4 maçta yalnızca 4 puan kaybetti. Slavia Prag, UEFA Konferans Ligi'nde ise Feyenoord, Union Berlin ve Haifa'nın bulunduğu grubunu ikinci sırada bitirdi.

Fenerbahçe nasıl tur atlar?

İlk karşılaşmayı Slavia Prag'ın 3-2 kazanması sebebiyle Fenerbahçe'nin Çekya'da galibiyet alması şart. Tek farklı skor durumunda maç uzayacak, iki farklı galibiyette ise sarı-lacivertliler turlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum