Sneijder'e moral ziyareti

Cenk Ergün, teknik direktör Igor Tudor ile sorun yaşadığı için mutsuz olduğu bilinen ve takımda kalıp kalmayacağı sorusu halen gündemde olan Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’a moral ziyareti yaptı.

Sneijder'e moral ziyareti
11 Haziran 2017 - 14:32

Milli takımıyla Lüksemburg karşısında 131. kez Hollanda forması giyerek, doğum günü olan 9 Haziran’da Edwin van der Sar’ın rekorunu kıran ve ülkesinin en fazla milli olan futbolcusu konumuna gelen Sneijder’ı ziyaret eden sportif direktör Cenk Ergün, yıldız futbolcuya güven aşıladı.

KAMPTA GÖRÜŞTÜLER

Lüksemburg karşılaşması öncesi Hollanda Milli Takımı’nın kampında Sneijder’la görüşen Cenk Ergün, son dönemde adı Mancini’nin takımı Zenit’le anılan yıldız oyuncuya Galatasaray’ın kendisini satma gibi bir tasarrufu olmadığını, dedikodulara inanmaması gerektiğini ifade ettiği bildirildi.

Ergün’ün, Habertürk’ün haberine göre, yeni sezonda kendisinden büyük beklenti içinde olduklarını, önemli transferler yapılarak ligde şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağının garantisini verdiği de gelen iddialar arasında.

“SEN BİZİM YILDIZIMIZSIN”

Sneijder’a takımın en önemli oyuncusu olduğunun altının çizildiği konuşmada Cenk Ergün’ün, “Yeni sezonda sana çok ihtiyacımız var. Kafanı hiçbir şeye takma, iyi dinlen ve tam motivasyonla güçlü şekilde geri dön. "Unutma ki sen bizim yıldızımızsın” diyerek moral verdiği öğrenildi. 

HOCASINDAN RAHATSIZ

Cenk Ergün ile yaptığı görüşmede sarı-kırmızılı kulübü ve İstanbul’da yaşamayı çok sevdiğini Hollandalı yıldızın, yeni hocasının kendisine yaklaşımından rahatsız olduğunu ilettiği iddia edildi. 

Ergün’ün ise bu tür problemlerin halledileceğinin sözünü verdiği, yeni sezona sorunsuz girmek için Tudor’la da bir görüşme yapacaklarını ifade ettiği gelen bilgiler arasında. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum