Sneijder'in haddine mi takım yapmak!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, 2-2 sonuçlanan Beşiktaş derbisi sonrası GSTV ekranlarından önemli açıklamalarda bulundu

Sneijder'in haddine mi takım yapmak!
27 Eylül 2016 - 09:00

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, 2-2 sonuçlanan Beşiktaş derbisi sonrası GSTV ekranlarından önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, derbide deplasman tribününe gelen taraftarlara teşekkür ederken, ''2100 Aslan koskocaman Beşiktaş taraftarını susturdu'' diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Yöneticisi Levent Nazifoğlu, GSTV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalar yaptı. Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklamalar yapan Nazifoğlu, maç sonrasında tartışma yaratan açıklamalarına da açıklık getirdi.

Levent Nazifoğlu ayrıca Beşiktaş taraftarını kızdıracak açıklamalar da yaptı. İşte Galatasaray'lı yöneticinin öne çıkan sözleri:

Olaylar soğuduktan sonra daha çok koydu. Çok üzüldük. Florya'dan dönerken otobüsta çıt çıkmıyordu. Bir taraftan da seviniyorum. Beşiktaş'ın sahasında berabere kalınmasına üzülen taraf biz olduk. Maça çok iyi başlamıştık, 2-0 öne geçtik. Ama galibiyeti koruma içgüdüsü 2. yarı işleri değiştirdi.

Taraftarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. 2100 tane  Aslan, koskocaman Beşiktaş taraftarını susturdu. Sayı olarak koskocaman diyorum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

'Züğürt tesellisi'

İzleyenler beni bağışlasın ama derbiden 2-2 beraberlikle ayrılmak bizim için züğürt tesellisi. Maç sonrasında yaptığım açıklamalar bilinçliydi. Hocamıza eleştiri olacaktı. Bu yüzden tepkileri kendime çekmek istedim.

En önemli rakibimizin karşısında sahayı dar etmişiz. Üstelik deplasmanda. O yüzden eleştirilere biraz şaşırdım. Taraftarlarımız basının oyununa gelmemeli. Bana yapılan eleştiriler umurumda değil. Taraftarlarımız bizi desteklesin.

Riekerink iyi ki bu işi bilmiyor. Bilse ne olacak kim bilir? Hiçbir derbiyi kaybetmemiş bir adam. Oyuncu değişiklikleri konusunda eleştiriliyor. Kulübe de Messi vardı da oynatmadı mı?

Sneijder'i neden çıkarmadı diyorlar. Sneijder'i alsa bu sefer 'korktu' diyecekler. Bu eleştiriler çok yersiz.

'Dikkat almıyorum'

Fatih Altaylı'nın daha önce futboldan anlamadığını söylemiştim. Bir kez daha anlamadığını gösterdi. Kasımpaşa - Galatasaray maçında Kasımpaşa'nın golünde sevinen bir kişidir bu. Donk'un transferinde de Kasımpaşa adına Galatasaray ile pazarlık yapan kişi Fatih Altaylı'ydı. Onu dikkate almıyorum.

Serdar Aziz'i ben transfer ettim. Ona çok inanıyorum. Ayrıca derbide onu çok aradık. Sakatlık konusunu da geçsinler. Ben, Galatasaray'da futbolun yüzü ve sesiyim. Başkan bana 'konuşacaksın' dedi ben de konuşuyorum.

Ayhan Akman ile Orhan Atik'in Riekerink ile iletişim sorunu var. Onu kısa sürede çözeceğiz.

Taffarel'in gitmesi nedeniyle Muslera mutsuzluk yaşadı. Fakat yeni hocasıyla da sorunu yok. Muslera çok düzgün bir insan.

Basında uydurma haberler çok fazla. Galatasaray'ı karıştırmaya çalışıyorlar. Hocamıza 'Takımı Sneijder mi yapıyor" diye bir soru sorulamaz. O kişiyi basın toplantılarına ben aldırmıyorum. Hocamız sahipsiz değil. O muh