Solskjaer: 'Şampiyonluk canınızı acıtıyor'

Manchester United Menajeri Solskjaer, Liverpool'un Premier League'de yaşadığı şampiyonluğu ilginç ifadelerle değerlendirdi; 'Can acıtıcı...'

Solskjaer: 'Şampiyonluk canınızı acıtıyor'
26 Haziran 2020 - 15:11

Manchester United Menajeri Ole Gunnar Solskjaer, İngiliz basınına 30 yıl aradan sonra gelen Liverpool'un şampiyonluğunu değerlendirdi. Ole Gunnar Solskjaer, Liverpool ve Jürgen Klopp'a saygı duymaları gerektiğini söylerken, şampiyonluğu 'can acıtıcı' olarak tanımladı.

'Canınızı acıtıyor'

MANU menajeri Liverpool ve kazandığı şampiyonlukla ilgili 'Burası kazanması çok zor bir lig. Premier League'i kazanan her takım saygıyı duyulmayı hak ediyordur. Dolayısıyla Jürgen ve oyuncularına hak ettikleri saygıyı duymak zorundayız. Ama elbette başka birileri kupayı kazandığında, bu canınızı acıtıyor' ifadelerini kullandı.

Solskjaer, Manchester United'ın kazanma kültürünü yeniden yaşamak istediklerini de dile getirirken 'Elbette kazanma kültürümüzü geri almak istiyoruz ve bu bizim en büyük meydan okumamız' dedi.

Manchester United, Premier League'de 49 puanla 5. sırada yer alıyor. Kırmızı Şeytanlar bir sonraki lig maçında deplasmanda Brighton ile karşı karşıya gelecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum