Sosa açıkladı: Milan'da kalıyorum

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Jose Sosa, Milan'ın Napoli'ye 2-1 yenildiği karşılaşmanın ardından takımda kalacağını açıklad

Sosa açıkladı: Milan'da kalıyorum
22 Ocak 2017 - 09:00

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Jose Sosa, Milan'ın Napoli'ye 2-1 yenildiği karşılaşmanın ardından takımda kalacağını açıkladı.

Serie A'da dün gece Milan'ın San Siro'da Napoli'ye 2-1 mağlup olduğu maçın ardından Jose Sosa, İtalyan ekibinde oynamaya devam edeceğini söyledi.

"İYİ HİSSEDİYORUM"

Milan'da oynamaktan mutlu olduğunu vurgulayan Jose Sosa, "Menajerim açıklamıştı. Yüzde 100 Milan'da kalıyorum. Takım arkadaşlarımla burada kendimi çok iyi hissediyorum" ifadesini kullandı.

"ACI ÇEKTİM"

Sporx'in haberine göre; Fenerbahçe'nin teklif yaptığı Arjantinli yıldız, Uzun süredir oynamamasını da değerlendirerek, "Napoli'ye karşı oynamak kolay olmadı. Uzun süredir oynamadığım için biraz acı çektim. Yenilgiden sonra olumlu bir şeyler düşünmek çok zor. Yarın başka bir gün ve daha iyi olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

MİLAN CEO'SU GALLIANI DE AÇIKLAMIŞTI

Milan CEO'su Adriano Galliani de geçtiğimiz hafta içinde, teknik direktör Vincenzo Montella ile görüştüklerini ve Sosa'nın takımda kalmaya devam edeceğini ''Sosa ayrılmayacak. Montella ile görüştük ve kalmasına karar verdik'' sözleriyle açıklamıştı.