Sow'un kaderi kendi ellerinde

Gelecek sezon Moussa Sow'u kadrosunda tutmak isteyen Fenerbahçe, oyuncunun geleceğini kendi ellerine bıraktı.

Sow'un kaderi kendi ellerinde
31 Mayıs 2017 - 13:23

Spor Toto Süper Lig'i üçüncü sırada bitirerek Avrupa Ligi'ne direkt gitme şansını sürdürmek isteyen Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına da devam ediyor. Bu bağlamda Moussa Sow'u kadroda tutmaya niyetli olan Sarı-Lacivertliler, kiralık sözleşmesi bittikten sonra Birleşik Arap Emirlikleri'ne dönecek futbolcunun takımıyla maddi sorunları çözdükten sonra yeniden İstanbul'a gelmesini bekliyor. 

SOW İLE BİR KEZ DAHA

Bu sezon başında Al Ahli takımından 1 yıllığına kiralanan Sow'u bir kez daha kadroda tutmayı hedefleyen Fenerbahçe, oyuncunun kulübüyle maddi sorunları hallettikten sonra yeniden takıma kazandırılması için çalışmalara başlayacak. 

MADDİ ŞARTLARIN HAFİFLETİLMESİ BEKLENİYOR

Sarı-Lacivertli ekibe, kiralık gelmek için daha önceki alacaklarından feragat eden Sow'un için kulübüyle görüşen ancak sonuç alamayan Kanarya, Sow'un maddi şartları halletmesi için bekliyor. 

BONSERVİSİ İÇİN 17 MİLYON EURO İSTENDİ

Fenerbahçe'de son sezonunda 1.7 milyon euro kazanan Senegalli, Al Ahli'de yıllık 4 milyon euro alıyor. Oyuncuyu öncelikle Sarı-Lacivertliler'e satmak isteyen Arap Emirlikleri ekibi, 17 milyon euro isterken kiralık olarak da maaşın tamamının ödenmesini ve kiralık bedelini istiyor. Fenerbahçe de Moussa Sow'un bu sorunları çözerek gelecek sezon yeniden takıma katılmasını bekliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum