Sözleşmeleri uzatılacak mı?

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Victor Nelsson, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Fernando Muslera'nın sözleşme durumları hakkında konuştu.

Sözleşmeleri uzatılacak mı?
17 Ekim 2023 - 23:24
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın 4 önemli oyuncusu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, Victor Nelsson, Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Fernando Muslera'nın sözleşme durumları hakkında konuştu.

A Spor'da konuşan Erden Timur iç transfer konusunda ''Abdülkerim Bardakçı ile yeni görüşmeye başlayacağız. Kerem Aktürkoğlu'nun maaşını adil bir duruma getirmek gerekiyor. Abdülkerim'in de böyle bir talebi yokken, biz yapıyoruz. Sacha Boey'in menajeri ile görüşüyoruz, önümüzdeki hafta yeniden gelecek. Fernando Muslera ile öyle bir şey gündeme gelmedi. Futbolla ilgili planları var. Sezon sonuna doğru bakacağız. Çocukları orada okuyor, burada yaşıyor. Nando, Galatasaray'ın önemli figürü. Ayrılacaksa, kolay bir süreç değil'' ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson'un geleceği
Nelsson hakkında da konuşan Timur, ''Nelsson'la konuştuk. Şu anki fikri sözleşme uzatmamak yönünde. Ancak 2 sene daha sözleşmesi var. Her futbolcu forma giymek istiyor. Yedek kalmayı kabullenmemek güzel bir şey'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum