Standard Liege - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Akhisarspor bu sezon UEFA Avrupa Ligi J Grubu 2. Hafta maçında Belçika ekibi Standard Liege ile deplasmanda karşılaşacak. İlk maçında Rus ekibi Krasnodar'a mağlup olan temsilcimiz mutlak puan peşinde. Peki, Standard Liege - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Standard Liege - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
03 Ekim 2018 - 16:07 - Güncelleme: 03 Ekim 2018 - 16:21

UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında Akhisar'da konuk ettiği Rus ekibi Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Akhisarspor, deplasmanda Standard Liege ile mücadele edecek. Temsilcimiz 2. maçında deplasmanda sürpiz peşinde olacak. İlk maçında Sevilla'ya 5-1 mağlup olan Standard Liege ise kendi sahasında Akhisarspor'u mağlup etmek istiyor.

Standard Liege - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Belçika'nın Liege şehrindeki Maurice Dufrasne Stadı'nda 4 Ekim Perşembe günü TSİ 22.00'de başlayacak Standard Liege-Akhisarspor karşılaşmasında Avusturya'dan Manuel Schuettengruber düdük çalacak. Karşılaşma beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.

Süper Lig'deki Aytemiz Alanyaspor maçından önce göreve gelen teknik direktör Cihat Arslan, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçına çıkmış olacak.

Temsilcimiz, Standard Liege karşısında Avrupa'daki ilk golünü atmak ve ilk puanlarını almak için mücadele edecek.

Sabah saatlerinde İzmir'den İstanbul aktarmalı olarak Belçika'ya hareket eden yeşil-siyahlı ekipte Brezilyalı forvet Serginho ve Eray Ataseven'in sakatlıkları bulunuyor.

Standard Liege'i tanıyalım

Akhisarspor'un rakibi Standard Liege'in kadrosunda geçen yıl Göztepe'de kiralık olarak forma giyen Milos Kosanovic'in yanı sıra Türkiye'de Trabzonspor ve Galatasaray'da mücadele eden Luis Pedro Cavanda da yer alıyor.

Belçika futbolunun unutulmaz kalecisi Michel Preud'Homme'un teknik patronluğunu üstlendiği Standard Liege 16 takımlı Belçika Jüpiter ligi'nde 15 puanla 5. sırada yer alıyor.

Standart Liege'nin deplasmanda Ostende'yi 3-1 mağlup ettiği son lig karşılaşmasında Malili Moussa Djenepe 2 gol birden atarak yıldızlaşmıştı.

Meksika'nın 2014 ve 2018 Dünya Kupaları'nda kalesini koruyan Guillermo Ochoca Standart Liege'in de kalesini koruyor. Takımın transfer piyasasındaki en değerli oyuncusu olarak ise 24 yaşındaki Belçikalı forvet Maxime Lestienne göstereliyor.

Grubun diğer karşılaşmasında ise Rus ekibi Krasnodar, İspanyol Sevilla'yı konuk edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum