Süper Lig'de heyecan devam! İşte son durum

Süper Lig'de 28. hafta heyecanı başladı. Açılış maçında Başakşehir, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti, zirve iyice karıştı. İşte Süper Lig'de günün maçları...

Süper Lig'de heyecan devam! İşte son durum
20 Haziran 2020 - 01:10 - Güncelleme: 20 Haziran 2020 - 03:40

Süper Lig'de 28. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Açılış maçında Başakşehir, deplasmanda Ankaragücü'nü 2-1 yenerek zirveyi iyice kızıştırdı.

Maç fazlasıyla Başakşehir liderlik koltuğuna otururken Trabzonspor ikinci sırada yer aldı. Zirveden kopmamaya çalışan diğer iki ekip ise 52 puanlı Sivasspor ve 50 puanı bulunan Galatasaray.

Ligin alt sıralarında da büyük bir heyecan yaşanıyor. Son sıradaki Kayserispor 22 puana sahipken, 13. Kasımpaşa ile arasında sadece 7 puanlık bir fark bulunuyor.

Hangi maç, hangi kanalda?

Denizlispor - Beşiktaş

Saat: 21:00

Yayın: beIN SPORTS 1

Yeni Malatyaspor - Göztepe

Saat: 21

Yayın: beIN SPORTS 2

Süper Lig gol krallığı yarışı

Şampiyonluk heyecanı devam ederken, bir başka yarış da gol krallığında yaşanıyor. Yarışta 19 gollü Trabzonspor'un yıldızı Sörloth ilk sırada yer alıyor. 16 gollü Cisse ve 14 gollü Vedat Muriqi, Sörloth'un en yakın takipçileri konumunda yer alıyor.

Süper Lig asist krallığı

Gol atmasalar da takımları için büyük önem taşıyan diğer oyuncular ise asist krallığında yarışıyor. Süper Lig'de geride kalan 27 hafta sonunda en çok asist yapan isim Edin Visca olurken, ikinci sırada Ömer Bayram yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum