Süper Lig'de nefesleri kesen 3 maç! Geri dönüşler

Süper Lig'in 36. haftasında birbirinden heyecanlı 3 karşılaşma oynanırken, Çaykur Rizespor 2-0 geriye düştüğü maçta Konyaspor'u 5-3 mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'de nefesleri kesen 3 maç! Geri dönüşler
20 Nisan 2021 - 17:52 - Güncelleme: 20 Nisan 2021 - 18:01
Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada gülen taraf 2-0 geriye düşmesine rağmen ev sahibi Çaykur Rizespor oldu.

Konyaspor ilk 11 dakikada 2-0 öne geçmeyi başarsa da ev sahibi ekip ilk yarıyı 2-2 bitirmeyi başardı. Çaykur Rizespor ikinci yarıda Remy, Samudio ve Adil'in kendi kalesine attığı gollerle karşılaşmadan 5-3'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Alt sıralar alev alev

Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada ise Kayserispor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. İlk golü Kayserispor bulurken, Gençlerbirliği Piris ve Stancu'nun golleriyle skoru 2-1 yaptı. Ancak son dakikalara doğru baskısını arttıran Kayserispor İlhan Parlak ile 80. dakikada skoru 2-2'ye getirdi.

Kalan sürede başka gol olmadı ve alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma 2-2 sona erdi.

Günün bir diğer maçında ise Fatih Karagümrük ile Göztepe karşılaştı. İki ekip arasındaki mücadelede taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum