Pep Guardiola'dan tarihi sözler

Pep Guardiola, Avrupa Süper Ligi'nde yer alacak kulüpler arasında karşı fikirlerini açıkça söyleyen ilk menajer oldu. Guardiola, mağlubiyetin anlamı olmazsa sporun spor olmaktan çıkacağını dile getirdi.

Pep Guardiola'dan tarihi sözler
21 Nisan 2021 - 00:02 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 - 01:42
Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Avrupa Süper Ligi için sessizliğini bozdu. Manchetser City'nin de katılacağını açıkladığı organizasyonla ilgili düşüncelerini anlatan Pep Guardiola, dikkat çekici ifadeler kullandı.

Avrupa Süper Ligi'nin sporun doğasına aykırı olduğunu belirten Pep Guardiola ''Başarı garanti edilir ve mağlubiyetin bir anlamı kalmazsa spor, spor olmaktan çıkar. Spor, mağlubiyetin anlamı olmazsa spor değildir. Neden bu kararı aldıkları açıklığa kavuşturulmalı. Mesela Ajax, tüm başarılarına rağmen neden buraya dahil edilmiyor?'' ifadelerini kullandı.

Kulübünü desteklediğini ancak bu tip konularda kendi fikirlerinin farklı olabileceğini de söyleyen başarılı çalıştırıcı ''Kulübümü destekliyorum, bu camianın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum ancak benim de kendime ait görüşlerim, düşüncelerim var'' dedi.

Pep Guardiola, Avrupa Süper Ligi'nde yer alıp bu kadar net karşı fikirlerini açıklayan ilk isim olarak da futbol dünyasında bir kez daha takdir topladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum