Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu! Galatasaray, Süper Lig'in 38. ve son haftasında Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray
27 Mayıs 2024 - 00:21

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek 24. kez şampiyonluğa ulaştı. Konya'da 1 puan alması halinde şampiyonluğa ulaşacak olan Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrıldı ve Süper Lig'de mutlu sona ulaşmayı başardı. 

Okan Buruk'un öğrencileri, 29. dakikada Mauro Icardi'nin golüyle öne geçti. Asisti yapan isim ise Derrick Köhn oldu. İlk yarı sarı-kırmızılı takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dakikalar 51'i gösterdiğinde sahneye bir kez daha Mauro Icardi çıktı ve attığı şık golle skoru 2-0 yaptı. Galatasaray'ı rahatlatan gol ise 53. dakikada Berkan Kutlu'dan geldi.

Konyaspor 78. dakikada Prip'in golüyle skoru 3-1'e getirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve 90 dakika sonunda Galatasaray, Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Süper lig'de puan durumu;

1- Galatasaray 102 puan
2- Fenerbahçe 99 puan

Mauro Icardi gol kralı

Son hafta 2 gol kaydeden Mauro Icardi, 25 golle Süper Lig'de 2023/24 sezonunu gol kralı olarak tamamladı.

Okan Buruk'tan üst üste ikinci zafer

Okan Buruk, bu şampiyonlukla önemli bir başarıya da imza atmış oldu. Okan Buruk, iki sezon üst üste Galatasaray'da şampiyonluk yaşamayı başardı.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum