Süper Lig'de sezonun 'en iyileri'

Süper Lig'de bu sezon birçok oyuncu ön plana çıktı ancak bunlardan üç tanesi hem bireysel olarak hem de takımları adına çok farklı performanslar sergiledi.

Süper Lig'de sezonun 'en iyileri'
31 Temmuz 2020 - 12:35
FUTBOO | Süper Lig'de şampiyon Başakşehir oldu ancak Başakşehir dışında birçok alkış alacak performans izledik. Kuşkusuz Süper Lig'de yılın en iyi takımı Başakşehir oldu ancak özellikle bireysel performanslara baktığımızda birçok oyuncu ön plana çıktı.

Yılın en iyi takımı; Başakşehir

Süper Lig'de tarih yazarak 6. farklı şampiyon olan takım ünvanına kavuşan Başakşehir, herkesin takdirini kazanan bir performans sergiledi. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı geride bırakan Başakşehir, son haftalarda yarış içerisine girdiği Trabzonspor'u da geride bırakarak mutlu sona ulaştı. Okan Buruk ve öğrencileri bu performansla 'Yılın en iyi takımı' olmayı da sonuna kadar hak etti.

Yılın en iyi oyuncuları

Kuşkusuz şampiyon Başakşehir'de forma giyen Edin Visca, Trabzonspor'un gol kralı Alexander Sörloth ve Alanyaspor'un bu sezonki başarısında büyük paya sahip olan Papiss Cisse bu listede olmayı hak ediyor. Başakşehir'e transfer olduğu günden bu yana istikrarlı bir performansa sahip olan Edin Visca, bu sezonu çok farklı geçirdi. 13 gol ve 13 asistlik performansa sahip olan Boşnak yıldız, Süper Lig'in en iyi bireysel performanslarından birine imza attı.

Trabzonspor'u şampiyonluk yarışında tutan isimlerin başında gelen Alexander Sörloth, başarılı performansını gol kralı olarak süsledi. Norveçli oyuncu bu sezon Süper Lig'i 24 golle kapatmayı başardı.
Süper Lig'de bir diğer dikkat çeken performans da Alanyaspor forması giyen Papiss Cisse'ye aitti. 35 yaşındaki tecrübeli yıldız oyuncu, takımına attığı 22 golle çok büyük katkı sağlarken, son haftaya kadar da gol krallığı yarışını sürdürdü. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum