Süper Lig'e kim veda edecek?

Süper Lig’in 34. haftasında ligden düşecek takım belli olacak.

Süper Lig'e kim veda edecek?
30 Mayıs 2017 - 13:19 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 13:21

Uzun lig maratonu, hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla noktalanacak. Süper Lig’de iki ekip lige tutunmak için son kozlarını sahaya sürecek.

Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen üst üste aldığı mağlubiyetlerle düşüşe geçen ve ateş hattına kadar ilerleyen Bursaspor, tamam mı?, devam mı? maçına çıkacak. Bursaspor, Trabzonspor deplasmanında ligde kalma savaşı verecek.

Öte yandan ateş hattında yer alan Çaykur Rizespor, son haftaya umutlu girdi. Sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak olan Karadeniz ekibi, mücadeleden galip ayrılıp ligde kalmanın planlarını yapıyor.

İşte Süper Lig’in sonunda yer alan 5 takım:

Bursaspor’un Trabzonspor’a kaybetmesi, Rizespor’un Alanya’yı yenmesi Çaykur Rizespor’u ligde tutar.

Bursaspor, Trabzonspor’u mağlup ederse Rizespor’un maçına bakılmaksızın Bursaspor ligde kalır.

“LİGDEN DÜŞME TARTIŞMALARININ UZAĞINDAYIZ”

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, “Trabzonspor, her maçına kazanmak için çıkar. 33 hafta boyunca her maça nasıl çıktıysak, Bursaspor maçına da öyle çıkacağız. Şampiyonluk, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren takımlarla nasıl oynadıysak, Bursaspor maçını da aynı oynayacağız. Trabzonspor, her maçını yenmek için oynar. Ligden düşme tartışmalarının uzağında kalmak istiyoruz” açıklamalarında bulunarak Bursaspor maçını değerlendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum