Süper Lig iddaa oranları Son Hafta

Trendyol Süper Lig'de son hafta heyecanı yaşanırken iddaa oranları da açıklandı. Süper Lig iddaa oranları Son Hafta rehberimizde şampiyonun belli olacağı maçların iddaa oranlarını ve detayları okuyabilirsiniz.

Süper Lig iddaa oranları Son Hafta
26 Mayıs 2024 - 00:21
Trendyol Süper Lig'de son hafta heyecanı yaşanıyor! iddaa da Süper Lig'de şampiyonun belli olacağı haftanın iddaa oranlarını açıkladı. Süper Lig iddaa oranları Son Hafta bültenimizde siz de tüm detayları ve oranları görebilirsiniz.

iddaa, Süper Lig'de şampiyonun belli olacağı Konyaspor - Galatasaray ve Fenerbahçe - İstanbulspor maçlarının oranlarını açıkladı. iddaa Galatasaray'ın galibiyetine 1,64 oran açarken, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise handikaplı oran açıldı. Fenerbahçe'nin handikaplı galibiyet oranı 1,25 oldu.
 


Süper Lig'de şampiyonluk maçlarında Galatasaray'ın rakibi Konyaspor'a 6,58 oran açılırken, Fenerbahçe'nin rakibi İstanbulspor'a ise 17,80 oran açıldı.

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman

Trendyol Süper Lig'in 38. haftasındaki Konyaspor - Galatasaray maçı 26 Mayıs Pazar günü oynanacak. Kritik karşılaşma 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman

Süper Lig'in son haftasındaki Fenerbahçe - İstanbulspor maçı 26 Mayıs Pazar günü Kadıköy'de oynanacak. Mücadele 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig şampiyonluk ihtimalleri

Ligde son hafta öncesi Galatasaray 99 puanla lider durumda yer alırken, ikinci sıradaki Fenerbahçe'nin 96 puanı bulunuyor. Galatasaray, deplasmanda Konyaspor karşısında kaybetmemesi halinde Kadıköy'deki maçın skoru ne olursa olsun Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan edecek. 

Galatasaray, Konyaspor'a kaybederse, Fenerbahçe İstanbulspor'u yenmesi halinde Süper Lig'de şampiyon olacak.

Süper Lig'de 38. hafta tüm maçların iddaa oranları


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum