Süper Lig maçları ne zaman başlıyor

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Süper Lig için geri sayıma geçtiğimiz bugünlerde Süper Lig maçları ne zaman başlıyor sorusu da yanıt budu. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig fikstür çekimini gerçekleştirirken, Süper Lig maçlarının başlangıç tarihi 11-12-13 ve 14 Ağustos olarak açıklandı.

Süper Lig maçları ne zaman başlıyor
04 Ağustos 2023 - 17:08 - Güncelleme: 09 Ağustos 2023 - 12:35

Süper Lig’de 2023 2024 sezonu için geri sayıma geçilirken, Süper Lig maçları ne zaman başlıyor sorusuna da yanıt geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında Trendyol Süper Lig maçlarının başlangıç tarihi belli oldu. Süper Lig’de yeni sezon 11-12-13-14 Ağustos tarihlerinde başlayacak. 

Süper Lig fikstür

Gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrası Süper Lig’de tüm sezonun maçları belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu maçların günlerini ilerleyen haftalarda açıklayacak. Ancak Süper Lig’de ilk hafta maçları ve ilk hafta maçlarının tarihleri şimdiden kesinleşti.

Süper Lig ilk hafta maçları

Yapılan fikstür çekimine göre Süper Lig’de ilk hafta 11 Ağustos Cuma günü başlayacak. Hangi takımın 11 Ağustos Cuma günü açılışı yapacağı ise daha sonra belli olacak. Ancak Süper Lig’de 1. Hafta oynanacak maçlar açıklandı.

Süper Lig'de sezonun açılış maçı Trabzonspor ile Antalyaspor arasında oynanacak. 11 Ağustos Cuma günü oynanacak mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Buna göre Süper Lig 1. hafta maçları aşağıdaki şekilde belirlendi; 
Kayserispor - Galatasaray
Pendikspor - Hatayspor
Kasımpaşa - MKE Ankaragücü
Alanyaspor - Başakşehir
Adana Demirspor - Çaykur Rizespor
Fatih Karagümrük - Beşiktaş
Trabzonspor - Antalyaspor
Fenerbahçe - Gaziantep FK
Sivasspor - Samsunspor
Konyaspor - İstanbulspor
 

Süper Lig iddaa oranları

Süper Lig maçlarının ardından gözler Süper Lig iddaa oranlarına çevrildi. Süper Lig’de 1. hafta maçları için iddaa henüz oranları açıklamadı. Maçlara birkaç gün kala iddaa’nın Süper Lig 1. hafta iddaa oranlarını açıklaması bekleniyor. iddaa henüz oranları açıklamasa da ilk hafta Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın maçlarında büyük favori olarak gösterilmesi bekleniyıor.

Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak

Süper Lig’de fikstürün belli olmasının ardından merak edilen bir diğer konu ise Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak oldu. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Süper Lig’de bu sezon tüm maçlar beinsports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. BeIN SPORTS, Trendyol Süper Lig’de maçların hangi kanallarda olacağını hafta hafta açıklayacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum