Talisca sözleşmeyle coştu

Beşiktaş’ın hafta içinde sözleşmesindeki opsiyonu kullanarak 1 yıl daha takımda kalmasını sağladığı Brezilyalı yıldız Gaziantep maçında attığı iki güzel golle alkışlandı.

Talisca sözleşmeyle coştu
28 Mayıs 2017 - 20:56

Beşiktaş’ın 2016-2017 sezonunun şampiyonluğunu ilan ettiği Gaziantepspor maçında iki mükemmel gol atan Anderson Talisca, Spor Toto Süper Lig’de 33. haftanın sonu itibarıyla 13. golüne ulaştı.

Beşiktaş’a sezon başında 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık kiralık olarak Portekiz’in Benfica takımından gelen Brezilyalı yıldız bugüne kadar kariyerinde en fazla 11 gole ulaşmıştı.

Bu sezon siyah beyazlı formayla Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde 33 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu toplam 17 gole imzasını attı.

FİKRET ORMAN AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçen hafta yaptığı açıklamada, Talisca için Benfica kulübüyle görüşüp anlaştıklarını ve Brezilyalı yıldızın 1 yıl daha kiralık olarak kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıklamıştı.

Beşiktaş Kulübü Talisca’nın sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonuna bildirmiş, federasyon da kayıtlarını güncelleyerek Brezilyalı futbolcunun siyah beyazlı takımdaki sözleşme bitiş tarihini 31 Mayıs 2018 olarak yenilemişti.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum