Talisca'ya Portekiz'den tehdit

Beşiktaş'ın Benfica’dan bonservisini almak istediği Sambacı için Portekiz basınındaki iddialar gündeme oturdu. Brezilyalı için o kadar çok tehdit mesajı alıyor ki, FIFA'ya bunları sunduğu takdirde Benfica'ya dönmez.

Talisca'ya Portekiz'den tehdit
13 Ekim 2017 - 12:31

Portekiz basını, Beşiktaş’ın yıldızı için sosyal medyadan Benficalı taraftarlarca tehdit içerikli mesajlar aldığını açıkladı. 

İddialara göre, Talisca’ya Portekizli taraftarlarca yoğun bir şekilde küfür, hakaret ve tehdit mesajları atılıyor. Akşamın haberine göre, Talisca'nın geçen sezon Devler Ligi'nde oynanan ilk Benfica maçında fileleri havalandırması, ardından gol sevinci yaşaması, tartışmaların başladığı nokta olarak okurlara duyuruluyor. 

Son iki yılın Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, bu sezon başında Konyaspor ile Süper Kupa finaline çıkmadan önce Benfica ile Talisca krizi yaşamıştı.

Sambacı'nın lisansıyla ilgili belgeleri siyah-beyazlı kulübe göndermeyen Portekiz kulübü, yıldız futbolcunun Konyaspor maçını kaçırmasına sebep olmuştu. 

KULAĞINI TIKADI

Bu karşılaşmanın ardından gerekli mercilere başvuran Beşiktaş olumlu dönüş almış ve Talisca'yı ilk lig maçına yetiştirmeyi başarmıştı. 

Beşiktaş formasını giymekten her zaman onur duyduğunu ve bu kulüpte bulunduğu için ailesinin de kendisinin de çok mutlu olduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, Benficalı taraftarların hakaret içerikli mesajlarına ise kulağını tıkamış durumda. 

BONSERVİSİYLE GELEBİLİR

Devler Ligi'nde attığı goller ile Benficalı taraftarların adeta içini yakan Talisca geçtiğimiz günlerde, “Beşiktaş'ta kendimi buldum. Şenol Güneş bana güvendi ve formumu yükseltti. Benfica'ya geri dönmek istemiyorum” açıklamasında bulunmuştu. 

Beşiktaş'ın 15 milyon euro önerdiği Talisca için Benfica 23 milyon euro istiyordu. Talisca'nın gelen mesajları FIFA'ya şikayet etme ihtimali Portekiz kulübünün yöneticileri ise telaşlandırıyor. 

Brezilyalı yıldızın, Beşiktaş'ın önerdiği miktara bonservisini alıp gelme ihtimali bulunuyor.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum