Tatili hak etmedik

Sarı-kırmızılı takımın Gençlerbirliği’nden ara transferde kadrosuna kattığı Ahmet Çalık, tatili de hak etmediklerini açıkladı. Genç futbolcu ayrıca Riekerink ile Tudor kıyaslamasında da bulundu.

 Tatili hak etmedik
13 Haziran 2017 - 11:50

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Galatasaray’a ligin ikinci yarısında dahil olan Ahmet Çalık, kendileri için kötü bir sezon olduğunu söyledi. 

Sarı kırmızılı takımın genç futbolcusu “Bizim için iyi bir yıl olmadı. Sezonu dördüncü bitirdik. Güzel bir seri de yakalayamadık. Bu için de taraftarımıza mahcubuz. İnşallah yeni sezonda daha iyi olup sezonu şampiyon bitireceğiz. Galatasaray'ı hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Galatasaray her zaman hedefi olan ve şampiyonluğa oynayan bir kulüp. Eminim gelecek senenin en büyük favorisi biz olacağız” diye konuştu. 

“RIEKERINK HÜCUMU SEVERDİ”

Artık tatile çıkacaklarını ifade eden Ahmet Çalık, “Şimdi tatile çıkacağız ancak tatili hak etmedik. İnşallah gelecek sezon taraftarlarımızı ve camiamızı utandırmayız. Bu sezon Konya maçında Riekerink son dakikalarda beni sahaya sürdü. O formayı sakladım. Benim için unutulmaz bir andı” dedi. 

Eski hocaları Riekerink’in daha çok hücum futbolunu tercih ettiğini belirten Çalık, “Tudor da hücum futbolu seviyor ama takım savunması da ön planda. Bunun üzerinde çok duruyor. Tudor daha disiplinli diyebilirim” ifadesini kullandı. 

“TUDOR’DAN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR”

Ahmet Çalık, hocası Igor Tudor’un da futbolculuğu döneminde aynı mevkii de forma giydiğinin altını çizen genç futbolcu, Sözcü’ye yaptığı açıklamalarda  “Ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bazen teknik direktör değişikliğine alışamamak gibi bir dezavantaj da yaşıyorsunuz. Başkan ve teknik direktör savunmaya transfer istiyorsa ben bir şey diyemem. Senin mevkiine yeni ismin gelmesi forma savaşını kızıştırır. O da başarıyı getirir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum