Vodafone Park'ta eğlenceli maç

Beşiktaş taraftarlarının oluşturduğu Vodafone KaraKartal platformu üyeleri arasından 44 kişilik bir grup Vodafone Park’ta futbol oynadı. Takımların teknik direktörlüğünü Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Antrenörü Mutlucan Zavotçu ve Beşiktaş U-17 Akademi Takımı Antrenörü Gökalp Şahin yaptı.

Vodafone Park'ta eğlenceli maç
13 Haziran 2017 - 12:03

Beşiktaş’ta zorlu geçen sezonun lig şampiyonluğu ile tamamlanmasının ardından düzenlenen etkinlikler hız kesmiyor. Bugün Vodafone Park’ta düzenlenen organizasyonda Vodafone KaraKartal platformu üyelerinden oluşan 44 kişilik bir grup futbol oynadı.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre Vodafone Karakartal aboneleri, Vodafone Park’ta yapılan hatıra maçından önce BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelerek tesisleri gezdi.

BÜYÜK ÇEKİŞME YAŞANDI

Daha sonra Vodafone Park’a gelen üyeler takımlara ayrıldı. Takımların teknik direktörlüğünü Beşiktaş Kadın Futbol Takımı Antrenörü Mutlucan Zavotçu ve Beşiktaş U-17 Akademi Takımı Antrenörü Gökalp Şahin yaparak oyunculara taktik verdi.

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçı siyah formalı Vodafone Karakartal abonelerinden oluşan takım kazandı. Karşılaşmaların ardından birinci takıma kupası verilirken etkinlikte yer alan tüm Vodafone Karakartal abonelerine madalyaları sunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum