Tek dileğim Başakşehir'in kupayı kazanması

Antalyaspor Teknik Direktörü, bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı için, “Sanki biz oynuyormuşuz gibi maçı seyredip, Başakşehir'in kazanmasını diliyoruz” dedi.

Tek dileğim Başakşehir'in kupayı kazanması
31 Mayıs 2017 - 12:50

Spor Toto Süper Lig’de özellikle ikinci yarıda etkili bir performans sergileyerek sezonu ilk 5 içinde bitirmeyi garantileyen Antalyaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesi büyük heyecan yaşıyor.

“Bütün isteğimiz Başakşehir'in kupayı kazanması, bizim de Avrupa kupalarına gitmemiz” diyen başarılı teknik adam, Antalyaspor’un Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyerek takımının ligde zoru başardığını söyledi.

“ÇOK İYİ BİR YERE GELDİK”

“Antalyaspor’la ilgili olarak Avrupa kupasının konuşulması bize gurur veriyor” diyen Çalımbay şöyle devam etti: “Çünkü iki puandayken aldığımız, sekizinci haftaya kadar galibiyeti olmayan bir takım, çok iyi bir yere gelen bir takım oldu. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten mükemmel bir istikrar yakaladık ve bunu da sonuna kadar devam ettirdik. Bütün arkadaşlarımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum.”

“BİZİM ELİMİZDE DEĞİL”

Sözü bu akşam Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçına getiren Rıza Çalımbay şunları söyledi: “Bu maç bizim için hayati derecede önemli. Önümüzdeki sezonun planını, programını yapacağımız bir maç. Tabii ki bütün isteğimiz Başakşehir'in kupayı kazanması, bizim de Avrupa kupalarına gitmemiz. Bu bizim elimizde olmayan bir şey. Sanki biz oynuyormuşuz gibi maçı seyredip, Başakşehir'in kazanmasını diliyoruz. Kazanırsa inşallah biz Avrupa'ya gideceğiz. Avrupa'da da Antalyaspor'u çok iyi yerlere getireceğiz.”

BAŞAKŞEHİR KAZANIRSA 5. AVRUPA’YA

Ligde ilk 2 sırayı garantileyen ve gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Medipol Başakşehir’in bu akşam oynanacak maçta Türkiye Kupası’nı kazanması halinde Antalyaspor da UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkını kazanacak.

Rıza Çalımbay son olarak, Antalyaspor'dan ayrılacağı iddialarıyla ilgili olarak, “Ben görevimin başındayım. Burayı da çok seviyorum, çok mutluyum, sıkıntım yok” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum