Terim: İçim yanıyor, hatta taşıyor

Sarı-kırmızılı takım deplasmanda oynadığı mücadelede rakibine 2-0 mağlup oldu. Yenilginin yanı sıra Galatasaray'da sakatların arasına Belhanda katılırken Fenerbahçe derbisi öncesi Mariano da cezalı duruma düştü.

Terim: İçim yanıyor, hatta taşıyor
28 Ekim 2018 - 20:35

 Mücadelenin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Açıkçası çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sonradan üzüleceğim ya da yanlış anlaşılabilecek şeyler de söylemek istemiyorum. Ama içim taşıyor. Bazen diyorum ki "Elin kolun bağlı, bari dilini serbest bırak". Onu da yapamıyorum."

"Mesele sakatlıklar, mevki eksikliği, fiziksel, psikolojik veya kadro azlığı değil. Mesele beraber oynayacak, oynama kültürüne sahip 11'e sahip olmaktır. Bu 11'i bulamadık. Yoksa birçok sebep üretebiliriz."

"Zor gol atıyorsanız ve atamadığınız gollerden daha basitini yiyorsanız zaten geriye düşüyorsunuz. Yeni Malatyaspor'u tebrik ederim. Belki biz goller kaçırdık. İkinciyi, üçüncüyü, dördüncüyü, beşinciyi kaçırdık. Ama hak ettiler, tebrik ederim."

Ozan Kabak ile ilgili açıklaması

"Bizim bölümümüz yüzeysel görünenden çok daha derin. Onu da halledeceğiz. Ozan 3. penaltıyı yapmış. Yapacak, öğrenecek. Hırsı var, inancı var, çok çalışıyor. Herkesten fazla koşuyor ve ruhu var. Bizim de görevimiz ona yardım etmek. Ben bu şansı her zaman vereceğim ve sonunda iyi bir şey ortaya çıkacak."

YORUMLAR

  • 0 Yorum