Times: Ospina Fenerbahçe'de

Gelecek sezonda eksik bölgelere takviye yaparak sezona iddialı bir ekiple girmek isteyen Fenerbahçe, transfer harekatına en geriden başlayacak.

Times: Ospina Fenerbahçe'de
30 Mayıs 2017 - 11:17 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 12:32

Yeni sezonda kaleye bir takviye yaparak bu bölgede sezon içerisinde sorun yaşamamak isteyen Fenerbahçe, Arsenal’in yedek kalecisi Opsina’yı gündemine almıştı.

İngiltere’nin yüksel tirajlı gazetelerinden Times’ın futbol yazarı Henry Winter, Arsenal’de görev yapan David Opsina’nın gelecek sezonda Fenerbahçe forması giyeceğini belirtti.

Arsenal’de Petr Cech’in yedeği olduğu için forma şansı bulamayan ve bu durumdan mutsuz olan David Ospina, ayrılık için Arsene Wenger’e mesaj gönderdi.

Takımda yedek kaldığı için mutsuz olduğunu belirten Ospina, Wenger’den ayrılık için izin aldı. Wojciech Szczesny’nin takıma sezon sonu katılacak olması Ospina’ya ayrılığı işaret etti.


FENERBAHÇE'NİN HEDEFİNDEKİ DAVID OSPİNA KİMDİR?


FA CUP’TA KUPA KALDIRDI

Ligde Cech’i tercih eden Wenger, Avrupa’da ve kupada Ospina’ya şans tanıyordu. En son FA Cup finalinde Chelsea’ye karşı forma giyen Kolombiyalı kaleci kupa sevinci yaşamıştı. Ospina hakkında çarpıcı iddiada bulunan Henry Winter, “Gerçek şu ki Ospina Fenerbahçe’ye gidiyor” diyerek oyuncunun birkaç gün içinde İstanbul’a gideceğini belirtti. 



YORUMLAR

  • 0 Yorum