Timo Werner'in yeni takımı Chelsea oldu!

Transferde nereye gideceği merak konusu olan Timo Werner, 55 milyon euro karşılığında Chelsea'ye transfer oldu.

Timo Werner'in yeni takımı Chelsea oldu!
18 Haziran 2020 - 10:59 - Güncelleme: 18 Haziran 2020 - 13:27

Nereye gidecek, ne zaman gidecek derken Timo Werner'in yeni durağı resmen belli oldu. Chelsea, Red Bull Leipzig'in Alman forvetini 55 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığını açıkladı.

Bu sezon Bundesliga'da Leipzig formasıyla 32 maçta 26 gol ve 8 asist sergileyerek müthiş bir başarıya imza atan 24 yaşındaki futbolcuyla Chelsea'nin dışında Liverpool da ilgileniyordu.

Werner yeni sezonu iple çekiyor!

Mavilere imza atan Werner, ''Bu büyük kulübe geldiğim için çok gururluyum. Tabii ki Leipzig'e de teşekkür ederim, her zaman kalbimde yeri olacak. Chelsea'de yeni sezonun gelmesini iple çekiyorum. Yeni takım arkadaşları, yeni teknik direktör ve yeni taraftarlar. Çok heyecanlı olacak!'' sözlerini kullandı.

Bu sezon izlemek heyecan verici olacak

Transfer yasağı ortadan kalktıktan sonra bir anda 5 vites yükselten Chelsea, daha önce de Ajax'tan Hakim Ziyech'i kadrosuna katmıştı. Transferde duracak gibi gözükmeyen Chelsea'yi yeni sezonda izlemek oldukça zevkli olacağa benziyor...

Morata'dan ucuza geldi!

Peki Werner için ödenen 55 milyon euro? Chelsea'nin Alvaro Morata için 66 milyon euro ödediğini düşündüğümüzde 55 milyon euro, Werner için az bile!


YORUMLAR

  • 0 Yorum