Timsah gözünü İspanya'ya dikti

Yeşil-beyazlı kulübün Başkanı Ali Ay, Ekoko’nun imza töreninin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, sağ kanat ve sağ bek için önemli transfer girişimlerinin olduğunu ve 2 oyuncu transfer etmek istediğini belirtti.

Timsah gözünü İspanya'ya dikti
22 Ağustos 2017 - 18:39

Sağ bek için bonservisi hala La Liga temsilcisi Barcelona’nın elinde bulunan Brezilya’lı Douglas ile görüşülürken, sağ kanat transferi için Portekiz’in Porto takımında forma giyen Portekiz’li Hernani düşünülüyor.

Alternatif bir sağ kanat için ise Kazakistan’ın Astana takımından Twumasi ile görüşüldüğünü belirten Başkan Ay, ‘’3 oyuncuyla da temaslarımız sürüyor. Aslında her 3 oyuncu ile ilgili bir sorun yok. Kendileri gelmek istiyor. Kulüpleriyle anlaşma zemini arıyoruz.’’ şeklinde açıklama yaptı. Hernani’yi kiralık, Twumasi’yi ise bonservis bedeli ile yeşil-beyazlı renklere bağlamak istediğini belirten Başkan Ay, birkaç güne bu transferlerin sonuçlanacağını vurguladı.

Rodallega’dan uçuk fiyat

Trabzonspor’da forma şansı bulamayan Hugo Rodallega ile görüşen yeşil-beyazlı yönetim, golcü oyuncunun yıllık maliyetinin 1.6 milyon Euro civarında olduğunu öğrenince transferden vazgeçti. Bu konu hakkında yorum yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay ‘’Fiyatı uygun olsaydı kiralamak için girişimde bulunabilirdik. Ancak yüksek maliyetten dolayı bir girişimimiz olmadı.’’ dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum