Tokat ile maç 70. dakikada mı bitti?

Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında ikili mücadele sonrası Marcao'nun Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı iddia edildi.

Tokat ile maç 70. dakikada mı bitti?
10 Ekim 2020 - 10:21 - Güncelleme: 10 Ekim 2020 - 12:27
Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak Alanyaspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Ümit Milli Takım ile Cuma günü bir hazırlık maçı yapmış, mücadele 0-0 bitmişti.

Fanatik'in haberinde maçın normal şekilde bitmediği, çıkan bir olay sonrası erken bittiği iddia edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ve Brendford forması giyen Milli oyuncu Halil Dervişoğlu ikili mücadele sonrası gergin anlar yaşadı.

Florya'da gergin anlar

Galatasaraylı Marcao maçın 70. dakikasında kendisine sert giren Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Tokat sonrası iki takımın oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı. İki takım oyuncuları arasında uzun süre arbede yaşandı. Fatih Terim ve Tolunay Kafkas oyuncuları yatıştırmaya çalıştı.

Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti

Bu durum sonrası 70. dakikada maç yarıda kaldı. Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti. Mücadele 70. dakikaya kadar 0-0 devam ediyordu. TFF ve Galatasaray konuyla ilgili açıklama yapmadı ve resmi sitelerden maçın 0-0 sona erdiği duyuruldu.

Halil Dervişoğlu: Tokat yok!

Halil Dervişoğlu ise daha sonra yaptığı açıklamada ''Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum