Tolga Ciğerci gollerine devam ediyor

Süper Lig’e oynadığı futbol ve golleriyle damga vuran Tolga Ciğerci, Galatasaray’ın DG Sivasspor’u 3-0 yendiği maçta takımının ilk iki golüne imza attı.

Tolga Ciğerci gollerine devam ediyor
26 Ağustos 2017 - 00:08 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 12:28

Sivasspor maçında gösterdiği müthiş performansla bir anda Galatasaray'ın en formda oyuncusu olarak öne çıkan Tolga Ciğerci gollerine devam ediyor.

Geçen sezon Galatasaray’da çıktığı 25 resmi maçta gol bulamayan Tolga Ciğerci, bu sezon çıktığı 3 lig maçında 4 kez rakip ağları havalandırdı. Oynadığı oyunla her geçen gün dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki orta saha kariyerinin en verimli günlerini geçiriyor. Galatasaray’ın bu sezon attığı toplam 10 golün 4’ü Tolga Ciğerci’den geldi.

Yeni formasyon Tolga’ya yaradı

Igor Tudor, yönetimindeki Galatasaray bu sezon yeni transferleriyle formasyon değişikliğine gitmişti. Bu yeni formasyonda orta sahanın göbeğinde oynuyor olarak gözüken Tolga Ciğerci, aslında sol kanatta Belhanda ile birlikte oyunu kanatlara yayarak atak yapmak için bir köprü görevi görüyor. Kendi pozisyonunu bulan Tolga Ciğerci bunu sahada oynadığı oyun ve attığı gollerle istatistiklere kazıdı.

Tolga Ciğerci kimdir?

Futbol hayatına Almanya’da başlayan 25 yaşındaki orta sahanın yıldızı Borussia Mönchengladbach ile parlamıştı. 1 senelik Mönchengladbach deneyiminin ardından Hertha Berlin’e transfer olan Tolga 3 sezon boyunca mavi-beyazlı formayı giydi. 2016 yaz transfer döneminde 3 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a imza atan Tolga Ciğerci ilk sezonda bekleneni veremese de, bu sezon takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Mircea Lucescu Sivasspor maçından saatler önce Tolga'yı A Milli Takım'a çağırmıştı.

Mert Afacan - futboo

YORUMLAR

  • 2 Yorum