Torrent'ten dikkat çeken sözler

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, hakkında merak edilenleri anlattı, Fatih Terim hakkında da konuştu.

Torrent'ten dikkat çeken sözler
02 Mart 2022 - 17:16
Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, beIN Sports'a verdiği röportajda dikkat çeken sözler kullandı.

Galatasaray'ı tercih etme sebeplerini anlatan İspanyol teknik direktör, ''Başkan Burak Elmas bana Galatasaray'ın tarihini anlattı. Gerçekten çok etkilendim. Bu kadar büyük bir kulübün parçası olmanın ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Buraya geleli 45 gün oldu ama Galatasaray benim için çok özel bir kulüp. Bir gün buradan ayrılsam da yine Galatasaray'ın maçlarını izler, tarafını tutarım. Galatasaray, Türkiye'nin 4 yıldızlı tek takımı. Bu takımın teknik direktörü olmaktan onur duyuyorum. İspanya'da yaşadığım yerde Türk futbolu denince akla Galatasaray gelir'' şeklinde konuştu.

Fatih Terim açıklaması

Fatih Terim hakkında da konuşan Torrent, ''Sayın Terim'den sonra baskı hissetmedim, oluşturuldu. Ben kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Sadece Türkiye için değil, Avrupa için de önemli bir isim. Ben buraya Sayın Terim'le karşılaştırılmak için değil Galatasaray'a katkı vermek için geldim.'' dedi.

İstanbul ve New York'u karşılaştıran Domenec Torrent, ''Burada sokaklar New York'a göre çok temiz ve bana burada herkes çok yardımcı olmaya çalışıyor. Sıcakkanlılar. Taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onlar varken her şey daha kolay oluyor. Onların Galatasaray aşkları bizim için itici güç.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum