Tosic'den iddialı açıklamalar

Beşiktaş'ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic, üst üste kazandıkları ikinci şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Tosic'den iddialı açıklamalar
18 Haziran 2017 - 10:05 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 10:10

Beşiktaş'ın üst üste kazandığı iki şampiyonlukta da önemli bir rol oynayan Dusko Tosic, Fanatik'e özel bir röportaj verdi. Aldıkları iki şampiyonluk, oynadığı pozisyon, taraftarlar, takım arkadaşları ve takımın enlerini sayan Tosic, çok iddialı açıklamalar yaptı. 

"DAHA İYİ OYNAYIP DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ"

"Süper Lig’de art arda üçüncü kez şampiyon olmamak için sebep yok. Güçlü bir takımımız var ve hem en iyi taraftara hem de en iyi hocaya sahibiz. Geçtiğimiz sezon Devler Ligi’nde iyi oynadık ancak bazı sonuçlar istediğimiz gibi olmadı. Ancak önümüzdeki sezon daha iyi oynayıp daha iyi yerlere geleceğiz"

"TERCİHİM DEFANSIN ORTASINDA"

"İki mevkide de oynayabilirim. Hem savunmanın solunda hem de ortasında. Karar tamamen Şenol Hoca'da. Eğer bana sorarsanız ben stoperde oynamayı tercih ederim çünkü Marcelo ile birlikte oynamak çok eğlenceli."

"BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM"

"Beşiktaş taraftarı inanılmaz. Başka bir taraftar grubu daha olduğunu sanmıyorum bu şekilde. Almanya, Fransa ve İspanya'da oynadım ancak böylesini görmedim. Beni çok motive ediyorlar."


"MESSİ YA DA RONALDO'YU TAKIMIMDAKİ KİMSEYE DEĞİŞMEM"

"Takımımı gerçekten çok seviyorum. Messi ya da Ronaldo'yu takımımda kimse ile değiştirmem. Cristiano'ya karşı birkaç kez oynadım. Hiç etkilenmedim. Benim bir idolüm yok çünkü ben birilerine rol model olmak için uğraşıyorum."

"BÜTÜN FORVETLERİ CEBE ATTIM"

"Bu sezon beni en çok zorlayan mücadele Benfica'yı İstanbul'da ağırladığımız maçtı. İlk yarıda 3-0 mağluptuk ama taraftarımızla birlikte her şeyi değiştirdik. Ayrıca beni zorlayan bir forvet ismi veremem çünkü hepsini cebime attım."

"TAKIMIN ENLERİ"

En çok çalışan: Andreas Beck
En eğlenceli: Marcelo
En ilginç: Caner
En mutsuz: Mitrovic
En şık: Ömer Şişmanoğlu
En kötü giyinen: Quaresma ve Aboubakar
En uykucu: Tolga Zengin ve Oğuzhan
En başarılı: Andreas Beck
En hareketli: Quaresma
En sakin: Mitrovic

YORUMLAR

  • 0 Yorum