Trabzon maçında 'Kocaman' revizyon

Fenerbahçe'nin pazar günü Ülker Stadı'nda konuk edeceği Trabzonspor maçına son maçlara göre çok farklı bir kadro çıkacağı iddia edildi.

Trabzon maçında 'Kocaman' revizyon
18 Ağustos 2017 - 16:31

Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ligini lk haftasında Göztepe deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Sarı-Lacivertliler, son olarak da perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Vardar'a 2-0 mağlup oldu. Bu yenilgilerin ardından; Fenerbahçe'nin tecrübeli çalıştırıcı Aykut Kocaman'ın hafta sonunda oynanacak Trabzonspor maçına çok farklı bir kadroyla çıkacağı iddia edildi.

İlk olarak Göztepe maçında hatalı gol yiyen Volkan Demirel'in kaleye dönmesi bekleniyor. Sol bekte Hasan Ali'den istediği verimi bir türlü bulamayan Kocaman, bu maçta İsmail'e şans verecek. Vardar maçında etkisiz bir görüntü çizen Ozan'ın da maça yedek kulübesinde başlayacağı iddia ediliyor. Vardar maçında stoper pozisyonunda oynayan ve kendi kalesine talihsiz bir gol atan Mehmet Topal da Trabzonspor maçı öncesi kendi mevkisine dönecek. Stoper ikilisinde de Martin Skrtel ve Roman Neustadter'in oynayacağı söyleniyor.

Yeni transferlerden ise hem Soldado'nun hem de Giulano'nun 11'de başlaması bekleniyor. Bir diğer yeni transfer Mehmet Ekici ise sakatlığını büyük ölçüde atlatmış olsa da riske edilmemek amacıyla bu maça yedek kulübesinde başlayacak, oyunun ilerleyen dakikalarına göre oyuna dahil olacak. Dirar'ın da dinlendirileceği ve onun yerine Aatıf'ın sahada olacağı ihtimaller arasında.

Muhtemel onbir

Fenerbahçe'nin Ülker Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçına şöyle bir kadroyla çıkması bekleniyor:

Volkan - Şener - Skrtel - Neustadter - İsmail - Topal (Isla) - Josef - Aatıf (Dirar) - Giulano - Valbuena - Soldado

YORUMLAR

  • 0 Yorum