Trabzonspor - Alanyaspor maçının iki kilit ismi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile Alanyaspor kupa için sahaya çıkıyor. Finalin kaderini belrleyebilecek iki futbolcuyu değerlendirdik.

Trabzonspor - Alanyaspor maçının iki kilit ismi
29 Temmuz 2020 - 03:17 - Güncelleme: 29 Temmuz 2020 - 15:36
Ziraat Türkiye Kupası kimin olacak? Bir tarafta Trabzonspor, diğer tarafta ise Alanyaspor... Heyecan verici final öncesi iki takımdan da maçın kaderini belirleyebilecek isimleri inceledik.

Aslında bu maç, bir bakıma gol krallığında ilk iki sırayı alan Sörloth ve Cisse'nin kapışması olacak. Trabzonspor, kolay gol yiyor ve kupayı kazanmak istiyorsa daha çok gol atması gerekiyor. Gol dediğimizde de akıllara tabii ki ilk olarak Sörloth geliyor. Norveçli golcü, bu sezon Alanyaspor'a karşı oynadığı 2 maçta 1 gol kaydetti. Zaten gol atmadığı çok az takım bulunuyor. Finalde de tüm gözler onun üzerinde olacak. Sörloth'un gol atamadığı bir maçta Trabzonspor'un kazanma ihtimali oldukça düşüyor...

Cisse'nin son maçı mı?

Alanyaspor'da ise Papiss Cisse'nin son maçı olabilir. Bu maçtan sonra sözleşmesi sona erecek. Bu sezon 35 yaşına rağmen harika bir performans ortaya koydu. Eğer Alanyaspor'a veda edecekse bir kupa ile ayrılmak isteyecektir. Trabzonspor'a karşı bu sezon 2 maça çıktı ve 1 gol attı. Aynı Sörloth gibi. Trabzonspor'un son haftalardaki savunma zaaflarını da düşününce Cisse'nin bu maçtaki önemi biraz daha artıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum